Skovbakkevej 22, Nr. Eskilstrup, 4340 Tølløse

Landhus med en fantastisk grund

Landhus beliggende i udkanten af Tølløse, men i gåafstand til indkøb, skoler og DSB-station. Til ejendommen hører en meget stor og dejlig grund, hvor det meste er udlagt som græsplæne med en tæt randbeplantning, som gør haven helt ugenert. Den oprindelige del af huset er opført i 1912 og i år 2000 er der lavet er stort tilbygning.

Huset indeholder i stueplan: Entré og badeværelse med brus. Fra entréen går man ind i en stue, som fortsætter i et alrum for til sidste at ende i et stort køkken. I alrummet er der trappe til 1. sal, brændeovn og udgang til terrasse. Fra køkkenet går man et par trin ned til en mellemgang. Herfra er der adgang til et soveværelse. Fra mellemgangen er der også adgang til en meget stor garage på 86 m2 med varme i gulvet og en bred port. Denne anvendes også som gildestue. Garagen, mellemgangen og soveværelset er en tilbygning fra 2000.
På 1. sal er der repos, et meget stort og et mindre værelse samt et badeværelse med brus. Desuden en meget stor stue/aktivitetsrum med fransk altan, som l er en del af tilbygningen i 2000.

Herudover er der et vaskerum, en container til haveredskaber og et drivhus.
Haven er helt unik på grund af størrelsen og indretningen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.