Flere valg
Sorter efter
  • Pris
  • Postnr

Stort hus, stort anneks, stor udsigt

Tingerupvej 130, 4340 Tølløse

6
42
Vil I gerne bo i naturskønne omgivelser - og kun et par km fra station og by? Vil I gerne have det mere uforstyrret - og gode naboer i nærheden? Med plads til udfoldelse og alligevel praktisk overskueligt. Stedet kan anvendes til stor familie eller bofællesskab eller flere generationer. Bolig og hjemmevirksomhed kan der evt. også være plads til. Mulighederne skal ses, og stedet skal opleves.
2.995.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Stort og rummeligt hus med fuld kælder

Storkevænget 6, 4340 Tølløse

5
28
Stort og rummeligt hus med fuld kælder, hvoraf 70 m2 er registreret som bolig. Dette gør huset velegnet til to generationer, som gerne vil bo sammen. Huset ligger i et meget børnevenligt område med gåafstand til DSB-station, indkøb, skoler og daginstitution. Indeholder: Entre med trappe til kælderen, pænt gæstetoilet og to værelser.

Rummelig villa med stort værksted/garage

Hovedgaden 58, 4350 Ugerløse

6
27
Stor og rummelig villa med stort værksted/garage på 400 m2. Hertil en grund på 1744 m2. Villaen ligger centralt i Ugerløse midt imellem Holbæk og Sorø. I Ugerløse er der dagligvarebutik, skole og friluftsbad. Villaen indeholder: Entre med trappe til 1. sal og kælder. Stort, flot køkken og stue med brændeovn og udgang til udestue.
2.395.000 kr.

Charmerende landsbyhus i god stand

Gl. Skovvej 30, 4340 Tølløse

7
30
I landsbyen Nyby ligger dette charmerende hus, som er renoveret over tid. Der er 4 km til Tølløse med DSB-station, gode dagligvarebutikker og flere skoler og institutioner. Huset, som består af to sammenbyggede enheder, har et overdækket indgangsparti, som også gør det ud for en lille terrasse.
2.295.000 kr.

Stor og rummelig villa midt i byen

Sejergårdsvej 16, 4340 Tølløse

5
25
En rigtig dejlig stor og rummelig villa i retrostil beliggende midt i byen. Der er gåafstand til gode dagligvarebutikker, skoler og DSB-station. En supergod villa til den store kreative familie. Indeholder: Stor entre med trappe til 1. sal og kælder, meget stort køkken/alrum og dejlig stor stue med godt lysindfald, pejs og udgang til terrasse.
2.195.000 kr.

Stort træhus i hyggelig landsby

Gl. Høbjærgvej 87, 4340 Tølløse

7
25
Stort træhus beliggende i det hyggelige Soderup kun 1 km fra Tølløse med DSB-station, gode indkøbsmuligheder og flere skoler. Indeholder: Entre med trappe til 1. sal og badeværelse med bruseniche. Stue og køkken i et åbent forløb med udgang til stort drivhus. Fra stuen er der også udgang til en udestue med brændeovn. På 1. sal er der et lille repos og et badeværelse med kar.
2.185.000 kr.

Nedlagt landsted i god stand

Holtevej 53, 4370 Store Merløse

4
27
Nedlagt landsted beliggende i rolige omgivelser mellem Holbæk og Ringsted og med bare 8 km til Tølløse med DSB-station, skoler og gode indkøbsmuligheder. Ejendommen er løbende vedligeholdt og står i en pæn stand. Boligen indeholder: Lille entre og hyggeligt køkken med spiseplads og trappe til 1. sal. Pænt badeværelse med bruseniche. Dejlig stue og stort værelse. På 1.
1.995.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Centralt beliggende byhus med muligheder

Teglværksvej 2, 4340 Tølløse

5
25
Et meget centralt beliggende byhus, som er indrettet, så to personer eller to par kan bo særskilt. Alternativt er der mulighed for liberalt erhverv. Huset ligger meget tæt på DSB-station med gode forbindelser til København. Indeholder: Entre med nyere trappe til 1. sal, et pænt køkken med spiseplads, stort værelse og en bagindgang med toilet.

Landejendom

Bonderupvej 94, 4350 Ugerløse

5
9
Landsted med 4,7 ha jord beliggende i kuperet terræn på Midtsjælland. Jorden er til købers rådighed straks. Ca. 1,5 ha ligger som et naturområde med sø, bakker og bevoksninger. Bygningernes skal er i en fornuftig stand. Indvendigt er stuehuset p.t. ikke anvendeligt som bolig, så en køber må påregne en fuldstændig renovering.
1.895.000 kr.

Spændende rækkehus med dejlig gårdhave

Hjertebjærgparken 15, 4340 Tølløse

3
25
Spændende rækkehus med dejlig gårdhave * Lyst og åbent * Tre værelser - det ene med hems * Gulvvarme i hele huset * Egen strømproduktion Huset ligger i et dejligt børnevenligt område midt i en bebyggelse af ens rækkehuse. Lige ved huset er der legeplads og der er flere grønne områder.
1.785.000 kr.

Moderniseret landhus

Lunderødvej 79, 4340 Tølløse

4
26
Et dejligt og moderniseret landhus med fri udsigt i alle retninger. Særligt er der stor udsigt over Elverdamsdalen. Huset ligger ca. 4 km fra Tølløse med DSB-station, gode indkøbsmuligheder, skoler og børneinstitutioner. Huset er gennegribende moderniseret for mindre end 10 år side og står i dag i en moderne og tidssvarende stand og standard.
1.495.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Parcelhus i godt område

Lindegårdsparken 36, 4360 Kirke Eskilstrup

5
9
Parcelhus beliggende i børnevenligt område i Kr. Eskilstrup, tæt ved station Skole. Ligger på en stille villavej med have grænsende op til grønt område. Indeholder: Entre, køkken med spiseplads og stue med brændeovn og udgang til terrasse. Soveværelse, tre børneværelser, bryggers og to badeværelser med brus. Desuden carport og udhus.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Charmerende landsbyhus

Møllegårdsvej 30, 4340 Tølløse

5
9
Charmerende landsbyhus beliggende i det hyggelige Gl. Tølløse med kirke, slot og nem adgang til skov. Nr. 30 er en del af en ældre ejendom, som tidligere har dannet rammen om landsbyskolen, men i dag, hvor det benyttes til bolig, er det indvendigt en del opgraderet. Indeholder: Entré med trappe til 1. sal og badeværelse med kar og plads til vaskemaskine.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Yderst charmerende sommerhus med unik beliggenhed

Maglesøvej 65, 4300 Holbæk

2
44
Nej, det er ikke Østrig, men det er næsten ligeså bjergtagende! Yderst charmerende sommerhus i unik natur ved Maglesø i området bedre kendt som "De Sjællandske Alper". Området er præget af absolut ro samt et rigt dyre- og fugleliv. Huset, som har et boligareal på 68 m2, har inden for de seneste 8 år gennemgået en total forvandling både ude og inde.

Tidligere købmandsforretning med beboelse

Borgergade 4, 4360 Kirke Eskilstrup

8
32
Ejendommen har tidliger huset den lokale købmand med butik og beboelse i Kirke Eskilstrup. Den ligger midt i byen med busstop lige ved døren. Beboelsen indeholder: Entre med opgang til 1. sal, stor stue , køkken, baggang og badeværelse. På 1. sal er der et stort repos/stue, 4 værelser og et pulterkammer.
1.100.000 kr.

Håndværkertilbud! - Ældre byvilla midt i byen

Sofievej 3, 4340 Tølløse

1
3
Dette er en villa, der kræver en meget kærlig hånd. Taget er skiftet for nogle år siden, hvorimod næsten alt andet skal istandssættes. Ejendommen har en god belligenhed midt i byen og med en god vestvendt have. Indeholder entre, en to-delt stue, køkken, baggang og badeværelse. På første sal er der to uregistrerede værelser. Stort udhus på 52 m2.
795.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

En hyggelig oase i et dejligt sommerhusområde

Hasselvej 20, 4070 Kirke Hyllinge

3
23
Mindre feriefritidshus beliggende på stor grund omgivet af dejlig natur, Roskilde Fjord og skønne marker. Med kun 3,3 km til indkøb og offentlig transport i Kirke Hyllinge. Huset, som oprindelig er opført som bjælkehus har nu ydermur i beton. Det indeholder en lille entre, køkken og spiseplads i åbent forløb, en dejlig lys stue med udgang til stor træterrasse.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Nedsat med kr. 200.000. Skal sælges nu!

Hammershusvej 17, 4370 Store Merløse

2
20
Skal sælgeds nu!! Mindre stråtægt landsbyhus beliggende i landsbyen Udstrup få kilometer fra St. Merløse. Overfor huset ligger et lille gadekær. Indeholder: Udestue, som gør det ud for et indgangsparti, køkken og badeværelse med brus og gulvvarme. Både køkken og badeværelse er renoveret i ca. 1990. Vinkelstue med petroleumskamin og soveværelse med elradiator.

Fritidshus i skønt naturområde

Maglesøvej 73, 4300 Holbæk

2
10
Det er området, der er den store attraktion ved denne ejendom Et mindre fritishus beliggende i unik natur ved Maglesø / Brorfelde området, bedre kendt som "De Sjællandske Alper". Et meget kuperet terræn med mulighed for flere - for Danmark - usædvanlige naturoplevelser. Huset, som har et boligareal på 30 m2, står originalt. En købers overvejelse kan være at nedrive huset og bygge nyt.
285.000 kr.
    19 Resultater fundet.Vis pr. side

    © algot-boligHuse til salg – Boliger til salg