Flere valg
Sorter efter
  • Pris
  • Postnr

Stor og rummelig villa midt i byen

Sejergårdsvej 16, 4340 Tølløse

5
30
En rigtig dejlig stor og rummelig villa i retrostil beliggende midt i byen. Der er gåafstand til gode dagligvarebutikker, skoler og DSB-station. En supergod villa til den store kreative familie. Indeholder: Stor entre med trappe til 1. sal og kælder, meget stort køkken/alrum og dejlig stor stue med godt lysindfald, pejs og udgang til terrasse.
2.895.000 kr.

Byvilla med 2 selvstændige boliger

Kvarmløsevej 43, 4340 Tølløse

8
28
Muremestervilla med to selvstændige boliger tæt på stationen. Bygning 1 er en gulstensmurermestervilla med 1. sal og kælder. Villaen er igennem tiden moderniseret og står i dag i en tidssvarende stand. Indeholder: Entre, badeværelse med bruser, rustikt køkken og en 2-delt stue med udgang til sydvendt terrasse. På 1. sal er der 2 værelser og yderlige 2 sammenhængende værelser.
2.250.000 kr.

Stort og rustikt hus med god beliggenhed

Valmuevej 9, 4340 Tølløse

4
24
Stort og rustikt arkitekttegnet villa beliggende i udbygget villakvarter og ud til stort friareal. Der er gåafstand (10 min) til flere dagligvarebutikker, skoler, daginstitution og DSB-station med gode forbindelser til København. Indeholder: Entre, fordelingsgang, to værelser med indbyggede skabe og badeværelse med bruseniche og gulvvarme.
2.195.000 kr.

Til den store familie

Hovedgaden 11, 4340 Tølløse

7
29
Meget stort og istandsat byhus bestående af et forhus, som udgør beboelsen og et baghus, hvor der er masser af plads til alt det kreative. Forhuset indeholder en lille forgang og en meget stor og møblerbar hall, som ender ud i et meget stort og flot køkken. Dette fantastiske store og åbne rum, hvorfra der er en trappe til 1. sal, deles midt på af en brændeovn, som kan opvarme hele huset.
1.990.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Utraditionelt og velholdt parcelhus

Ternevej 2, 4340 Tølløse

5
21
Utraditionelt og meget velholdt parcelhus beliggende i ældre villakvarter med gåafstand til indkøb, skoler og DSB-station. Huset ligger højt og har, især fra køkkenet, en god udsigt over området. Huset indeholder: Entre og badeværelse med bruseniche. Bryggers med viktualierum. Flot køkken med mange skuffer og skabe og god spiseplads.

Familiehus med god plads

Villavej 15, 4340 Tølløse

5
26
Et godt familiehus med god plads, både ude og inde, og med en meget fredelig beliggenhed for enden af lukket vej. Indeholder: Entre, stort badeværelse med kar, to børneværelser og soveværelse, bryggers, stort køkken med spiseplads og vinkelstue, hvorfra man kan gå et par trin ned til endnu en stue med brændeovn. Fra begge stuer er der udgang til terrasse, hvoraf en del er overdækket.
1.845.000 kr.

Moderniseret hus i landlige omgivelser

Marupvej 25, 4340 Tølløse

4
28
Huset, som er opført i 1953, har indenfor de senere år fået en ordentlig overhaling og står i dag som et flot og moderne hus. Det ligger i et naturskønt område ca. 3 km fra Tølløse med DSB-station, gode indkøbsmuligheder samt flere skoler og daginstitutioner. Indeholder: Entre, to gode værelser og flot badeværelse med bruseniche, to håndvaske og plads til vaskesøjle.
1.795.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Hyggeligt byhus tæt på det hele

Sofievej 5, 4340 Tølløse

4
29
Huset ligger midt i byen med fri udsigt og bare 5 min. gang til DSB-station med gode forbindelser til København. Byen byder også på gode indkøbsmuligheder, flere skoler og sportsaktiviteter. Indeholder: Entré med klinker, hvorfra der er udgang til tidligere garage, som nu er indrettet som bryggers med masser af skabsplads. Herfra er der igen udgang til et mindre værksted.

Parcelhus i landlige omgivelser

Birkegårdsvej 41, 4370 Store Merløse

4
28
Hyggeligt parcelhus beliggende i landlige omgivelser med skøn udsigt over marker og hestefolde. Huset er meget opgraderet indenfor de senere år. Bl.a. er tag og vinduer skiftet og det samme er køkken, badeværelser og bryggers. Indeholder: Entre, alrum og stue med brændeovn og udgang til terrasse. Pænt Invitakøkken, dejligt stort bryggers og badeværelse.
1.550.000 kr.

Charmerende byhus med hyggelig have

Kvarmløsevej 33, 4340 Tølløse

5
30
Huset, som tidligere har været købmandsbutik, ligger på hovedgaden i Tølløse med en skøn, lukket have bagved og med kun få min. gang til DSB-station. Ved indgangen til huset bliver man mødt af et lille overdækket indgangsparti med plads til et par havemøbler. Indvendigt er huset lyst og imødekommende med en rigtig god atmosfære. Indeholder: Hyggelig entre med trappe til 1.
1.495.000 kr.

Moderniseret landhus

Lunderødvej 79, 4340 Tølløse

4
26
Et dejligt og moderniseret landhus med fri udsigt i alle retninger. Særligt er der stor udsigt over Elverdamsdalen. Huset ligger ca. 4 km fra Tølløse med DSB-station, gode indkøbsmuligheder, skoler og børneinstitutioner. Huset er gennegribende moderniseret for mindre end 10 år side og står i dag i en moderne og tidssvarende stand og standard.
1.495.000 kr.

Halvt dobbelthus midt i byen

Tølløsevej 45, 4340 Tølløse

5
25
Hyggeligt halvt dobbelthus beliggende tæt på gode indkøbsmuligheder og skoler og i gåafstand til DSB-station. Huset er en del renoveret - bl.a. er vinduerne skiftet i 2014, hvor der også er blevt hulmursisoleret. Indeholder: Entre, gæstetoilet og to stuer en suite.
1.450.000 kr.

Parcelhus i landlige omgivelser

Solvangsvej 29, 4360 Kirke Eskilstrup

4
22
Dejligt parcelhus med fuld kælder beliggende i landlige omgivelser med flot udsigt fra både forhaven og baghaven. Der er 2,5 km til Stestrup Skole med integreret daginstitution og mange sportsfaciliteter. Der er 600 meter til Kr. Eskilstrup, hvor der er busforbindelser og lokal togstation, og der er 6 km til Tølløse med gode dagligvarebutikker og DSB-station.
1.435.000 kr.

Tidligere købmandsforretning med beboelse

Borgergade 4, 4360 Kirke Eskilstrup

8
32
Ejendommen har tidliger huset den lokale købmand med butik og beboelse i Kirke Eskilstrup. Den ligger midt i byen med busstop lige ved døren. Beboelsen indeholder: Entre med opgang til 1. sal, stor stue , køkken, baggang og badeværelse. På 1. sal er der et stort repos/stue, 4 værelser og et pulterkammer.
1.100.000 kr.

God bolig med plads til lidt ekstra

Stationsvej 3, 4360 Kirke Eskilstrup

3
25
Klassisk villa fra 40'erne beliggende midt i Kirke Eskilstrup med kun 100 m til stationen. Huset er indvendigt en del opgraderet og står i dag i en god stand med en god indretning. Indeholder i stueplan: Entre med trappe til 1. sal, pænt gæstetoilet, køkken, som er åbent i forbindelse med stuen, hvor der er et godt lysindfald. På 1. sal er repos, en mellemgang og 3 værelser.
995.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

God bolig med stor garage

Ny Hagestedvej 21, 4532 Gislinge

4
27
En fornuftig ejendom med god stor garage beliggende fredeligt i Ny Hagested, men alligevel tæt ved hovedlandevejen. Der er 2,7 km til Tuse med skole og indkøb Ejendommen består af en bolig på 104 m2 + udestue på 19 m2. Boligen er en del opgraderet og står i en god stand. Indeholder: Entre, bryggers, værelse og badeværelse med brus.

4 værelses ejerlejlighed

Holbækvej 7, 4370 Store Merløse

4
14
Dejlig lys ejerlejlighed beliggende på 1. sal lige midt i St. Merløse by og meget tæt på Lokalbanen mellem Tølløse og Slagelse. Fra Tølløse er der regionaltog til København. Indeholder: Entre, hyggelig stue og stort køkken med spiseplads og udgang til altan. Soveværelse, to børneværelser og pænt badeværelse med bruseniche.
950.000 kr.

Tilbud modtages - hurtig overtagelse!

Hammershusvej 17, 4370 Store Merløse

2
20
Mindre stråtægt landsbyhus beliggende i landsbyen Udstrup få kilometer fra St. Merløse. Overfor huset ligger et lille gadekær. Indeholder: Udestue, som gør det ud for et indgangsparti, køkken og badeværelse med brus og gulvvarme. Både køkken og badeværelse er renoveret i ca. 1990. Vinkelstue med petroleumskamin og soveværelse med elradiator. Vinduer mod vejen er 5-6 år gamle.
595.000 kr.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

God mindre andelsbolig

Pilevej 91, 4340 Tølløse

2
17
Mindre andelsbolig i velordnet andelsboligforening. Boligen, som er et enderækkehus, ligger i et fredeligt område, højt i forhold tíl omgivelserne og med udsigt over byen fra den vestvendte terrasse.
SOLGT
Vis sag
SOLGT

Andelsbolig i gældfri forening

Banevej 45, 4370 Store Merløse

2
26
God andelsbolig i 1½-plan på 73 m2, i en veldreven og gældfri andelsboligforening. Ligger meget centralt i Store Merløe, tæt ved indkøb og station. Boligen indeholder: Entre, bryggers, godt badeværelse og soveværelse. Fra soveværelset er der udgang til lille have. På 1. sal er der stue med åbent køkken. Desuden er der et godt udhus.
    20 Resultater fundet.Vis pr. side

    © algot-boligHuse til salg – Boliger til salg