Gratis salgsvurdering - helt uforpligtende

juni 2024

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Professionel salgsvurdering

Med en professionel salgsvurdering fra os, får du en realistisk og holdbar vurdering baseret på mange års erfaring med bolighandel. Du vil få kompetent rådgivning omkring økonomien og dine muligheder i forbindelse med et boligsalg.
Det vil give dig et overblik, så du har de bedste forudsætninger for at tage en rigtig beslutning.
Vi er lokalt funderede og har et stort lokalt engagement, hvorfor vi helt naturligt vil kunne lede flere potentielle købere til netop din bolig. 
Ring og aftal tid til en gratis og uforpligtende salgsvurdering på 59 18 69 18 eller udfyld formularen ovenfor.
Boligsalg - et afgørende skift i livet
At sælge sin bolig er for de fleste mennesker en milepæl i livet. Det er her, du har levet, holdt fester, delt små og store oplevelser - og måske set børnene vokse op i det, der har dannet rammen om et trygt liv.
Vi ønsker, at en bolighandel skal forgå i respekt for den omstændighed, du som menneske står i. Ofte er der knyttet mange følelser til, som kan gøre det svært at handle eller tage beslutninger. Netop det, at give tryghed og skabe overblik i en svær situation, er vi kendt for.
En fokuseret og uvildig ekspedition
Vi har valgt at være uafhængige af banker, forsikringsselskaber og kreditforeninger, hvilket vi mener, sikrer vores kunder en neutral og uvildig rådgivning, der udelukkende har fokus på kundens behov. Vi samarbejder ikke med én bestemt bank eller kreditforening, men med dem alle!
Vi lægger vægt på korrekt prisfastsættelse, et højt fagligt niveau - sammen med en dyb forståelse for netop din situation. 
Hos os kan du være sikker på, at dine ønsker og interesser bliver varetaget fuldt ud - vi arbejder kun med fokus på salget af din bolig - ikke en masse sideprodukter. Vi er kendt for at levere på et meget højt niveau og sætter en ære i løbende at holde os fagligt opdaterede.
Vi tilbyder selvfølgelig "Solgt - ellers gratis!"