Lunderødvej 56, Lunderød, 4340 Tølløse

Landhus med helt unik udsigt

Pænt hvidmalet 1½-plans hus beliggende lige uden for Tølløse med vid udsigt over marker til alle sider. Huset er fra 1967, men er løbende moderniseret.

Indeholder: Vindfang og entré, som er i åben forbindelse med et kontorhjørne. Fra entréen er der også adgang til et aflukke med trappe til 1. sal. Soveværelse, badeværelse med kar og brus samt bryggers. Dejligt JKE-køkken med spiseplads og hyggelig stue med udgang til sydvendt terrasse.
På 1. sal dejlig repos med et godt lysindfald, to store værelser, badeværelse med brus og et lille depotrum. Skøn stue med balkon og en kvist med dobbeltdør - begge steder indbyder til lange pauser, hvor naturen på skønneste vis kan følges året rundt.
Huset opvarmes med jordvarme, og der er solvarme til delvis opvarmning af det varme vand.

Desuden garage og et udhus, som p.t. anvendes til hestestald. Dejlig have, hvoraf en del er helt lukket og ugenert. Bag ved huset og hestestalden er en lille hestefold.

Tølløse byder på DSB-station med gode forbindelser til København, et stort udbus af dagligvarebutikker og flere skoler.


Under "Salgsopstilling og dokumenter" finder du et dokument, som hedder "Besøg sælger". Her fortæller sælger sin helt egen historie om huset og stedet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.