Grønholmvej 12, 4340 Tølløse

Stor ejendom med erhverv

Stor ejendom beliggende i udkanten af Tølløse og omgivet af marker til alle sider. Der er ca. 1,5 km, det meste med cykelsti, til gode dagligvarebutikker og skoler i Tølløse. Byen byder også på DSB-station, daginstitutioner og sportsfaciliteter. Med et boligareal på 232 m2 og et erhvervsareal på 150 m2 er der virkelig plads til den store familie, til familiekollektiv eller til hjemmearbejdsplads.

Boligen indeholder: Stor entré med trappe til 1. sal, dejligt køkken og to stuer - den ene en hyggelig dagligstue med skydedørsparti ud til overdækket terrasse, den anden en spisestue med brændeovn og trappe til 1. sal. Fra entréen er der adgang til badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle samt et mindre badeværelse med bruser. Fra entréen er der også adgang til det store erhvervsareal, som indeholder stort bryggers, fyrrum samt et stort disponibelt rum, som også kan benyttes som gildesal.

På 1. sal er der repos, badeværelse med bruser, et værelse med udgang til balkon, et gennemgangsværelse og et værelse med trappe til stueplan. Herudover et stort og to mindre disponible rum I de fleste rum er der åbent til kip med fritliggende bjælker.

Desuden stor garage på 46 m2 og en dejlig stor have med plads til udendørsaktiviteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.